donderdag 11 december 2014

Designteam 2015

Wat geweldig om jullie hier te zien op het blog, nog een paar weekjes te gaan, en vanaf 1 januari, zullen we hier voortaan iedere donderdag een kerstkaart gaan plaatsen. Ook zullen we op het einde van de maand een challenge houden waar iedere keer weer een leuke prijs te winnen is. De challenge zal iedere keer een week duren. Ik kan dit allemaal niet alleen, daar heb ik het te druk voor, maar gelukkig heb ik een geweldige design team gevonden, die iedere week met z'n tweetjes een kaart zullen plaatsen, en reacties bij jullie achter zullen laten. Dus jullie zien hier ieder week twee kerstkaarten verschijnen op het blog.
Ik ga jullie voorstellen aan het design team van 52 weeks to Christmas:Ik ben Ingrid Reyners de beheerder van dit blog.

Ik ben getrouwd met Paul, en woon in Midden-Limburg, samen met onze dochter Lieke en onze hond Teuntje. Ik heb een baan als vaste nachtdienst, bij mensen met een verstandelijke beperking.

Ik ben sinds enkele jaren heel actief in het kaarten maken. Een geweldige hobby, waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Sinds dit jaar ben ik samen met Nelleke en Ans, het blog 52 weeks off Christmas gaan ondersteunen, sinds Yvonne heeft aan gegeven er mee te willen stoppen, ben ik bezig om het idee van haar voor te gaan zetten, en dat is gebeurd in de vorm van dit blog. Ik hoop dat er iedere week heel veel mensen met ons mee zullen doen.
Ik heb er voor gekozen om met een design-team aan de slag te gaan, omdat ik het zelf ook druk heb achter de schermen, en met meer mensen is het toch goed vol te houden.
Mijn stijl is vaak simpel en ook van CAS kaarten hou ik heel erg. Sinds oktober ben ik onafhankelijk demonstratrice geworden van Stampin'Up! Een geweldig merk, ik heb het momenteel druk met workshops die ik thuis geef, ze worden heel goed bezocht, en mensen zijn heel enthousiast over het resultaat, en dat is geweldig om te zien. Verder heb ik een vaste klantenkring op gebouwd van mensen die mijn kaarten kopen, dus zodra ik wat op voorraad heb, wordt er meestal ook weer van alles verkocht.
Het voordeel van iedere week een kerstkaart maken is dat je op het einde totaal geen stress hebt, en dat je een grote variatie aan kaarten maken hebt. Mijn blog is: http://ingreymo.blogspot.nl
Het zou leuk zijn als ik jullie regelmatig hier op het blog tegen kom, met jullie zelfgemaakte kerstkaarten.
 
 
 
 
 

Ik ben Nelleke, getrouwd met Wim en moeder van 5 kinderen en oma van 3 kleinzonen. Al heel wat jaren maak ik kaarten. Zoals velen ooit begonnen met 3D.  Sinds ik het bloggen 2 jaar geleden ontdekt heb, is er een wereld voor mij open gegaan en is het roer helemaal omgegaan. Dagelijks verbaas ik mij weer wat er allemaal is en wat voor een mooie creaties er gemaakt worden. Wat heb ik de laatste jaren veel geleerd.
Ik vind veel dingen leuk, en heb niet een echte stijl. Wel werk ik graag met sketches en maak ik CAS kaarten. Ik hou van afwisseling en ik vind het leuk om dingen uit te proberen.  Met de jongste, Lieke, zit ik vaak aan tafel te fröbelen. Zij met haar werk voor school ik met mijn kaarten. Zij leert weer dingen van mij, of duikt mijn hobbykamer in voor materiaal, en ik vraag haar om advies hoe zij het zou doen.
Toen ik las dat er enkele  dames het blog van Yvonne wilden voortzetten heb ik mij ook aangemeld. Een leuk initiatief om elke week wat te maken, en met elkaar zullen we het zeker rooien. Ik hoop dat ik jullie enthousiast kan maken met mijn creaties en dat jullie ook mee gaan doen.
 
 
 

 

  Hallo,
Ik ben Janine en woon in het heuvelachtige Zuid- Limburg. Ik ben pas getrouwd en verhuisd. In ons nieuwe huis heb ik een eigen hoekje om mijn hobby uit te voeren. Ik ben al heel jong met kaarten maken begonnen. Mijn moeder en oma doen het namelijk ook. Ik maak graag scrapkaarten, maar heb niet echt een stijl, ik probeer gewoon van alles.
Mijn blogadres is: http://janinescreaties.blogspot.nl/
Hopelijk maken we met z'n alle een mooi voorraadje kerstkaarten en kunnen we het hele jaar van kerst genieten ;)
Groetjes,
Janine


 
Profiel Lia van Bruggen-Vreman
 
Mijn naam is Lia Vreman en ik ben al heel lang getrouwd met Henry van Bruggen. We hebben twee dochters, twee leuke schoonzoons en vier schattige kleinkinderen.  Yvonne is onze de oudste dochter en van haar kwam 2 jaar geleden het initiatief om met de '52 Weeks of Christmas' te beginnen. Dat het zo'n succes zou worden had ze nooit verwacht!
Bij ons gezin zit creativiteit in de genen, want ik knutsel en 'pruts' al zolang ik me kan herinneren. Dat varieerde vroeger van haken, breien en tekenen tot schilderen op textiel en andere materialen. Hierin heb ik dan ook héél wat jaren workshops en cursussen gegeven. Ik schrijf ook graag en dat resulteerde 17 jaar geleden in een samenwerking met het hobbytijdschrift 'HobbyHandig'. Ik schrijf hiervoor alle teksten (al voor meer dan 100 nummers) en sinds enkele jaren doe ik dit ook voor Cards & Scrap en soms voor Creatief met Kaarten. Regelmatig draag ik ook een creatief steentje bij aan de tijdschriften en ik maak hiervoor kaarten, cadeautjes en soms iets anders.
Ik vind het leuk om blogs van creatieve mensen te bezoeken, maar ik heb helaas vaak te weinig tijd om bij iedereen een reactie achter te laten. Toen Yvonne besloot om het stokje van haar Christmas-blog over te dragen wilde ik me er toch graag voor inzetten om 'haar' blog succesvol een doorstart te geven. Ik vind het leuk om DT-lid te zijn en kijk steeds weer met bewondering naar jullie uitwerkingen.
Zelf maak ik heel graag vintage kaarten of een kaart met een onderwerp dat precies past bij degene voor wie hij bestemd is. Maar af en toe waag ik me ook aan een CAS kaart en dat valt dan niet mee! Hopelijk vinden jullie bij de kaarten op mijn blog een beetje inspiratie! Kijk hiervoor op: http://liadesignandso.blogspot.com
 
 
 

 
 
 
Mijn naam is Wilma en ik ben getrouwd met Arnold.
Wij zijn de trotse ouders van 3 volwassen zonen.....Paul, Ron en Ben.
Paul en Ron zijn al “uitgevlogen”. Ben wil nog even op het vertrouwde nest blijven.
 Zolang ik het me kan herinneren ben ik al bezig met hobbyen. Mijn eerste creatieve bezigheid was het stekken en verzorgen van diverse bloemen en planten. Ook stond de naaimachine regelmatig op tafel om poppenkleding te maken en later kleding voor onze jongens.....maar ja, kleine kinderen worden groot en in oktober 1994 kwam de volgende verslaving om de hoek kijken.....kaarten maken. Het starten, in november 2010, van mijn blog http://www.all4you-wilma.blogspot.nl/ heeft, in positieve zin, heel veel in mijn leven veranderd.....terwijl ik eigenlijk helemaal niet van veranderingen houd.
Ik zit in het DT-team van Papicolor http://creatiesmetpapier.blogspot.nl/ en van http://www.crealies.blogspot.nl/. Daar komt nu een DT-team bij en mijn to-do-lijstje zal opnieuw aangepast moeten worden. Ook ben ik steeds vaker op Facebook https://www.facebook.com/wilma.vanworkum.3 te vinden en op Pinterest, waar al mijn creaties op verschillende borden staan.
Ik hoop dat ik met mijn bijdragen aan http://52weekstochristmas.blogspot.nl/ voor inspiratie kan zorgen en dat ik op mijn beurt inspiratie mag halen uit al hetgeen ik op andere blogs mag bewonderen.
Liefs Wilma
 
 
Alvorens ik mij zal voorstellen, wil ik eerst Ingrid en Nelleke heel hartelijk danken dat ik jullie nieuw DT-member mag zijn. Ik voel me zeer vereerd en dank 52 Weeks to Christmas voor deze nieuwe uitdaging!
Mijn naam is Gaby en ik ben al aan de freubel van kinds af aan. Breien, haken, borduren, noem het maar op. Uiteindelijk ben ik me helemaal gaan toeleggen op kaarten maken, nu al bijna zo’n 15 jaar. Vintage, 3D, met of zonder borduursel, embossing, het gebruiken van mallen en ga zo maar door.
Papier is niet veilig voor me en mijn kaartjes zijn dan ook mijn lust en mijn leven.
Sinds 2010 gaat er een deel van de opbrengst van elke verkochte kaart naar Stg. Kika. Er zijn al duizenden kaarten verkocht.
Wil je meer weten?

Bezoek dan mijn site of blog:
www.dolfijnecreaties.nl  én dol-fijnecreaties.blogspot.com
 Dat mijn kaartjes jullie mogen blijven inspireren, geniet ervan!
 Creatieve groetjes, Gaby
 
 
 
 
Hoi Allemaal,

Ik zag de oproep om naast Ingrid en Nelleke lid te worden van het DT-team 52 Weeks to Christmas, en dat leek me een hele leuke uitdaging om het blog wat Yvonne heeft opgestart te laten voort leven en Ingrid kan het niet alleen. En de dames die zich aangemeld hebben willen allemaal dat het donderdag kerstkaarten dag blijft, dus een leuk en groot DT-team die er zin in hebben.
Ik zal me even voorstellen mijn naam is Bep ben 68 jaar, getrouwd met Sjaak en woonachtig in Schiedam, in 2006 ben ik met vroegpensioen gegaan en is mijn Hobby kleding en kaarten maken uitgebreid met steeds meer kaarten maken en kleding maken is sinds 2 jaar minder geworden. Ik ben begonnen met mijn jongste zus begin jaren 1990 met styropor en foam en van lieverlee is dat 3D geworden en de laatste 2 jaar ben ik van CAS tot Vintage en alles wat daar tussenin zit.

Hoop dat jullie inspiratie krijgt van de creaties die wij hier met z’n allen laten zien.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 


 Succes met alles.


 Groetjes Bep
 
 
 
 
 
Even voorstellen , want mag meedoen binnen kort als gast  DT lid van
de creatieve site 52 weeks to Christmas .   Mijn naam is Epie , 59 jaar,
heb een leuke vriend . Woon in Friesland , waar ik veel tijd door breng met
freubelen , vooral kaarten maken is mijn favoriet . Ook bewerk ik nog
doosjes en flessen , eigenlijk gebruik ik alles wat  er maar mee te maken
heeft zoals, ponsen , mallen , karton , lint kant en stempels  en nog meer.
Kijk er dan ook erg naar uit om in januari , samen te gaan werken met dit
enthousiaste team ,  om veel mooie kaarten te laten zien en ook inspiratie
op te doen .   Zou zeggen kom gezellig langs en doe gezellig met ons mee !!
 
 
 
 
 
 
Hallo, mijn naam is Marijke Zegers  en ik ben 60 jaar jong.
Heb een lieve man en twee zonen die al volwassen zijn en twee lieve kleinkinderen. Een jongen en een meisje. Een rijk bezit.
En natuurlijk niet te vergeten mijn kooikerhond Fjurdy.
Jaren geleden ben ik begonnen te knutselen met een buurvrouw samen, we maakten van oude kerstkaarten weer nieuwe. Dat knutselen vond ik leuk en vele jaren later doe ik nog steeds kaarten maken maar dan met stempels/digi’s kleuren en het liefst bouw ik de kaart op met layers. Veel laagjes op elkaar vind ik prachtig, maar simpele CAS kaarten vind ik ook mooi, alleen lukt me dat niet altijd, evenals vintage kaarten. Papier vind ik altijd wel belangrijk bij mijn kaart.
Verder hou ik van home decoreren, breien/haken en zou graag ook poppen willen gaan maken. Maar de kennis en materialen ontbreken me nog.
Ook dit komt wel goed, ben al druk bezig patroontjes en lapjes te sparen.
Jullie kunnen mijn kunstwerkjes zien op mijn blog: http://marijkesscrapkaarten.blogspot.nl/
Ik vind het heel leuk om bij het DT-team 52 weken Kerst te horen en heerlijk het hele jaar door kerstkaarten te maken. Hopelijk doen jullie allemaal gezellig mee.
Heb er zin in, tot januari,
Groetjes, Marijke
 
 
 
 
 
 
Hoi, ik ben Lisbeth en bijna 20jaar getrouwd met Dirk. We hebben 2 kinderen, Hanne van 15j en Koen van 14j. Wij wonen in België in het midden van de Kempen in Oostmalle. Ik ben in de tijd begonnen met origami, maar al vlug werd dit 3d kaarten en dan alleen rond de kerstpreriode (van september tot ik er genoeg had om te geven dat jaar). Na een tijd niks meer gedaan te hebben om dat de kids klein waren, ben ik terug begonnen met kerstkaarten en ongeveer 5jaar geleden heb ik mijn eerste snijmachine en malletjes aan gekocht. Sinds 2 jaar zijn daar dankzij een vriendin ook scrapkaarten bij gekomen. En heb ik sinds toen ook een eigen blog http://krealis.blogspot.be/

Het scrapvirus heb ik ondertussen ook aan mijn dochter doorgegeven. En niks is gezelliger dan samen te scrappen. Ik ben er bijna elke dag mee bezig en vind het dan ook erg leuk dat ik  DT ben van 52 weeks to  christmas en zal zeker bij jullie volgers eens langs komen. Zo dus wat houd jullie tegen om mee te doen en gegarandeerd geen kerstkaartenstress meer
 
 
 

 
Hallo, ik ben Monique Eding. 
Ben getrouwd met Geert en we hebben samen 2 kinderen Kevin en Laura. Ik ben geboren in het jaar 1968 en woon alweer 21 jaar in Tweede Exloërmond.
Dat ligt op de grens van Drenthe en Groningen.
Mijn hobby's zijn lezen en kaarten maken. Ik heb zelf een challengeblog www.knutselsenkadootjes.blogspot.nl en natuurlijk ook nog een privéblog www.crealoetje.blogspot.nl. Daarnaast onderhoud ik het blog van Bianca's toko en maak voorbeelden voor in de winkel en op het blog. Dus tijd voor het huishouden en om te werken is er amper meer bij. 52 weeks before Christmas kan er dan ook rustig bij.
Ik hoop jullie te kunnen inspireren tot het maken van de mooiste kaarten. En dat jullie mij natuurlijk weer inspireren!
 
 
 
 

 
 
 


Ik ben Sylvia Verhulst, getrouwd met Mark en trotse mama van een zoon en dochter. Wij wonen in het mooie Cuijk, vlakbij Nijmegen.

Het liefste maak ik kaarten en cadeaudoosjes. Mijn scrapstijl is vooral CAS.

Sinds kort heb ik Project Life ontdekt en ook dit vind ik erg leuk om te doen.

 

Sinds maart 2014 ben ik onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice.

Neem gerust eens een kijkje op mijn blog: www.sylvia-mijnblog.blogspot.nl

20 opmerkingen:

Anita van Merode zei

Leuk! Super geweldig team is dit geworden! Succes allemaal en vooral veel plezier.
Ik ga het hopelijk dit jaar anders aanpakken......op tijd beginnen!!!! Wat ik dacht dat ik dit gedaan had dit jaar, nou dat viel tegen! Ik zal hier vast genoeg inspiratie vinden! ik ga mijn best doen om vaak mee te doen.;-)
Groetjes Anita

Je@net zei

Veel succes, dames!

Irene zei

Ik dacht ik krijg 3 of 4 "koppies" te zien.wat een verrassing zo'n groot nieuw DT te zien. Heel erg leuk en heel veel plezier en succes allemal. Ik blijf zeker regelmatig mee doen want dit jaar heb ik voor het eerst een stressloze decembermaand dankzij de 52 weeks, heerlijk!!

xx Irene

Yvonne zei

Wat een heerlijk groot DT!
Ik wens jullie veel succes en plezier en ga ook zelf trachten vaak mee te doen. (ik wil ook wel eens van die kerststress af...)

Anita zei

Welkom team en leuk dat jullie met zovelen zijn.
Ik ga komend jaar weer proberen mee te doen. Afgelopen jaar niet teeds gelukt maar de inhaalslag in de herfst heeft ervoor gezorgd dat ik genoeg kaarten heb.
Succes allemaal

Gr. Anita

Marlieke zei

Wat een mooi groot team!
Veel succes en tot in 2015!

Scraptastische hobby zei

Jeminee wat een mooi groot DT team zeg! Nou dat gaat vast lukken met jullie, velen ken ik al uit blogland! Iedereen veel succes met de doorstart in het nieuwe jaar en heel leuk hoe jullie je hebben voorgesteld op het blog!
Hobby groetjes van Gerie

Misseke zei

Wat een groot gezellig DT team, geweldig!
Veel succes en vooral veel plezier Dames!
Tot in 2015.
Groetjes,
Misseke

Erica ♥ zei


Wat ontzettend leuk zeg een een groot DT team,
wat een hoop gezelligheid hier :)
Grtjss Erica

José zei

Het team is flink uitgebreid zie ik, wat leuk dat jullie je allemaal inzetten om het blog voort te laten bestaan. Ik hoop volgend jaar weer vaak mee te kunnen doen, ik heb inderdaad geen stress dit jaar, ik heb zelfs nog kaarten over. Veel succes en plezier in 2015

Ans Gilbert zei

Hoi Ingrid,
wens jou en je DT heel veel succes,
groetjes Ans

Trijntje zei

Hoi Wat een leuke team. IK doe nu sinds augusdtus mee bij Yvonne en heb echt de smaak te pakken vind het zo leuk iedere week een kerstkaart dus ga zeker volgend jaar proberen om iedere week mee te doen het is een heel leuk idee. IK wens jullie als team gezelligheid succes. IK ga jullie volgen en hou het in de gaten een erg leuk initiatief. Groeten Trijntje

Marjan zei

Een groot team, leuk dat er zoveel animo was om DT te worden! Ik wens jullie veel succes en hoop regelmatig mee te doen met de wekelijkse challenges.

GerJanne zei

Wauw wat een leuk team hebben jullie nu! Vele handen maken licht werk en ik zie aan de stijlen dat er heel veel variatie zal komen en dat vind ik super leuk. Ik wens jullie een heel goede samenwerking en veel plezier en ik hoop zeker regelmatig me te doen!
GerJanne

Nelleke zei

Nou ik kan uit ervaring spreken dat het best fijn is om elke week een kaartje te maken, en wat tijd valt het best wel mee. Natuurlijk ben je de ene keer langer bezig als de andere keer. Maar nu ik de kaarten aan het schrijven ben, schiet het jaar door mijn handen heen aan herinneringen. Groetjes, Nelleke

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een geweldig DT! Leuk dat jullie het idee voort willen zetten! Heel veel succes en als deelnemer zal ik zeker nog vaak meedoen!
Kerst-groetjes, Yvonne

Suzan zei

Een mooi Blog en een leuk team! ik ga meedoen in 2015!
Groetjes Suzan

Wil Frutsel zei

Heel veel succes dames, een mooi blog hebben jullie er van gemaakt. Ik ben zojuist ook volger geworden van jullie blog, en ik ga proberen elke week een kerstkaartje te plaatsen. Misschien heb ik er dan kerst 2015 wel genoeg want nu kwam ik er dus best wel een aantal te kort, hihi. En bovendien hou ik altijd wel van een uitdaging!!
xx Wilma

Marijke zei

Heel veel variatie wordt het met dit DT team denk ik zo! Ben benieuwd wat we er zoal van gaan maken. Succes allemaal!
Groetjes Marijke.

marian zei

Hallo Dames,
Ik zag bij Wilma jullie leuke blog en wil ook gaan proberen elke week een kerstkaartje te plaatsen,Ik ben ook volger geworden en hoop dan ook aan het eind van het jaar een reuze stapel kaarten te hebben.
Groetjes van Marian.