donderdag 29 januari 2015

Kerstkaart - week 5 en challenge

Welkom op deze laatste donderdag van de maand, de laatste donderdag betekent ook hier weer op dit blog een challenge, waar jullie aan mee kunnen doen. Als je met de challenge mee wil doen mag je je kaart hierlangs in de sidebar linken bij Mr. Linky, je hebt tot donderdag 5 febr. 23.59 uur de tijd om mee te doen, de week daarop wordt de winnaar bekend gemaakt. Let op!! Svp alleen linken als je met de challenge mee wil doen, voor de gewone kerstkaarten komen we ook langs vandaag.
Deze week zijn Lia en Gaby aan de beurt om een tekst en uitleg te schrijven, en omdat het om een challenge gaat, hebben we er voor gekozen dat de rest van de DT-leden, als ze willen, ook hun kaar hier te laten zien.


Goede donderdagochtend!!!

 Alwéér de laatste donderdag van de maand, alwéér de eerste challenge van:

Vandaag zijn Lia en ik aan de beurt om onze creaties op het blog te laten zien.

Als verrassing zullen er bij een challenge meer kaarten te zien zijn, van al onze DT-leden. Hoe leuk is dat?
Aan mij de eer om de eerste challenge van dit jaar te bedenken...

 Ik wil graag eten/drinken op je Kerstkaart zien. Het Kerstdiner ligt waarschijnlijk nog vers in je geheugen, dus maak er een leuke kaart van. Ik ben heel benieuwd!!!

 Dit is mijn bijdrage:
 

Lekker aan de kalkoen, en wat eet jij?


Ik kom strakkies een hapje mee-eten...:-)

Doen jullie allemaal gesellie mee met deze leuke challenge?


 Creatieve groetjes, Gaby DT 52 Weeks to Christmas
(dol-fijnecreaties.blogspot.com)
 

Nadat ik 2 jaren regelmatig een kaart op het blog '52 Weeks of Christmas' heb geplaatst zie je vandaag mijn eerste bijdrage als DT-lid voor de nieuwe versie van het blog.

Gaby gaf de 'aftrap' voor de eerste challenge opdracht: Maak een kaart met het onderwerp 'eten'. Het was even zoek naar een geschikte afbeelding en ik heb er op internet zelfs 2 gevonden die helemaal bij elkaar horen. Daarmee heb ik deze labelkaart gemaakt. Ik heb een strook in drieën gevouwen en beplakt met dessinpapier van C&P. De 'vloer' is gestempeld met een houtmotief van Stampin'Up. Daarop staan  de kerstman en zijn vrouw die van lekkere Gingerbread popjes houden. In het midden kwam een kerstboom met versieringen: alles van Leane Creatief. Bovenin zie geponste je hulstblaadjes van Martha Stewart. De voorkant is beplakt met papier uit dezelfde paperpad en de tekstjes zijn gemaakt met Rub-ons van Marah Johnson.Ik ben benieuwd met welk lekkers jullie een kerstkaart versieren en wens jullie veel succes bij de challenge!
Groetjes, Lia.


En dan nu nog als toetje na de maaltijd, om helemaal in het thema te blijven, enkele kaarten van DT-leden, die ook met eten te maken hebben, natuurlijk.
De onderstaande kaart is van Monique:


 
Deze kaart is van Bep:
 
 
Kaartje van Nelleke:
 
 
 
Kaartje van Wilma


 
Kaartje van Epie:
 
 
Kaartje Lisbeth
 
 
Kaartje Ingrid
 
 
Kaartje Sylvia
 
 
kaart Janine:

 
 
Hopelijk hebben jullie genoeg inspiratie verzameld rondom het thema "Eten op je kaart" Succes met de challenge, en we hopen dat er weer veel mensen met ons mee doen. Zie je je kaartje vandaag niet in de leeslijst staan, hierlangs, dan laat even een link onder dit bericht achter.
En natuurlijk niet onbelangrijk dit is de prijs die de winnaar krijgt: Enkele vellen kerstpapier met uitknipvellen, gesponsord door Gerda's Hobbyshop, zie link van Gerda, hier links in de sidebar.
 
 
 
 
 
 


 
 

donderdag 22 januari 2015

Kerstkaart week 4


Hallo Iedereen,
Leuk dat er al zoveel mensen meedoen iedere week. Deze week is het mijn beurt om samen met Monique een kaartje te laten zien. Nog een week en dan komt de maandelijkse eraan. Hopelijk doen jullie allemaal mee deze week en natuurlijk de rest van het jaar!
Groetjes, Janine
 

Hallo allemaal, 
Vandaag is het samen met Janine onze beurt een kaart te laten zien voor 52 weeks to Christmas. Ik heb een patroon met de silhouette uitgestanst en er verder mijn eigen draai aan gegeven.
 

Eigenlijk niet meer in de kerststemming maar op deze manier is het toch wel superleuk.
Voor meer info over de kaart kom dan gezellig kijken op mijn blog www.crealoetje.blogspot.nl
Doen jullie ook weer gezellig mee?
Groetjes Monique

 
Als jullie een kerstkaart plaatsen vandaag en je ziet je blog niet in de leeslijst staan, geef je link hieronder door.
Fijne dag, en geweldig dat jullie weer mee doen.
Groetjes, Ingrid.
 

donderdag 15 januari 2015

Kerstkaart - week 3

Mijn eerste kaartje voor “52 weeks to Christmas”.

Ben het jaar niet helemaal goed begonnen net als heel veel mensen in de lappenmand en niet goed beter willen worden.
Maar gelukkig had ik een kaartje klaar.
Een stempel van de Kerstman geplakt op mooi  rood glitterpapier en daaronder een papier dat in een bonbondoos heeft gezeten.
Daar stonden zulke leuke teksten op en de originele kerstkleuren dat ik deze gelijk heb gebruikt.

 
Verder in de hoeken een groene strik met sterretjes en een eyelet en natuurlijk een tekstje.
Voor meer informatie zie mijn blog: http://marijkesscrapkaarten.blogspot.nl/
Ben benieuwd wat jullie er zoal van gemaakt hebben.
Geen stress en lekker gezellig aan de knutsel. Veel succes iedereen!!

Groetjes Marijke.Vandaag mag ik en Marijke een kaartje laten zien voor 52 weeks to christmas.Het is mijn eerste kaartje voor deze blog. leuk een spannend wat de reacties op onze kaartje zullen zijn. Dit kaartje heb ik na gemaakt naar een kaartje dat ik van een goede vriendin heb gekregen. Ik vond het een heel leuk kaartje. Om haar te bedanken voor wat ze de afgelopen jaren voor mij heeft gedaan zijn we gisteren naar ladies movie night geweest in de cinema. Het was er leuk en gezellig.
 
grtjs Lisbeth
http://krealis.blogspot.be/
 
 
 
 
 

 

donderdag 8 januari 2015

Kerstkaart-week 2

Welkom iedereen. Alvorens we naar de kaarten gaan van deze week, wil ik even een mededeling doen van huishoudelijke aard, het is de bedoeling dat als je deze week mee wil doen met je kerstkaart plaatsen, je dit echt op donderdag doet, afgelopen week kreeg ik ongeveer iedere dag nog een bericht dat er een kerstkaart was geplaatst, dit is niet de opzet van dit blog. Vandaag zijn Epie en Bep actief op het blog, en zullen ook vandaag bij jullie reacties achter laten, anders is het onbegonnen werk voor ons. Heb je je kerstkaart geplaatst vandaag, en zie je je blog niet in de leeslijst staan, geef dan even de link van je blog door onderaan in de dit  bericht.                          Dank je wel.....groetjes, Ingrid.
 

Zo dames hierbij mijn 1e kaart als DT lid van 52 Weeks to Go…., en ik zeg maar zo kom binnen de deur staat open en als verrassing heb ik dan een open haard.

Ik hoop dat ik jullie ook kan inspireren en dat we met dit blog jullie kunnen aansporen om iedere week op Donderdag een kerstkaart te plaatsen,
op je eigen blog, wij
gaan er natuurlijk voor en het scheelt een hoop stress aan het eind van het jaar.
 

 


 
 
Voor deze kaart heb ik gebruikt:
* Wit en Rood cardstock, diverse plaatjes en nestabillitie

Groetjes Bep.
Het is weer donderdag en dat betekend een kerstkaart maken voor de site .
In het weekend goed bezig geweest ermee , ook gezellig om mee te doen !!De gebruikte mallen zijn ...
Het frame en de hoekjes zijn van Joy nr  6002/0356 .
De kleine bloemster van Nellie Design nr  SGD002 .
Wens jullie veel plezier met het meedoen !!

Groetjes  DT  Epie .

 donderdag 1 januari 2015

Kerstkaart week 1

Eerst wil ik iedereen een heel mooi en creatief 2015 toewensen. Vandaag de start van het nieuwe blog 52 weeks to Christmas. En natuurlijk horen daar de kerstkaartjes bij. Ingrid en ik maken vandaag het begin. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren om elke week of in ieder geval regelmatig een kerstkaartje te maken. Echt het werkt heel goed, en al naar gelang van jullie tijd hoeft het  niet altijd veel werk te zijn.Met deze tag ben ik niet zo lang bezig geweest. De inspiratie vond ik op mijn kerstkandelaar die ik vorig jaar gepimt had, en nu  in de kamer staat te pronken.
Ook onze teammaatjes zijn aan de slag geweest en op hun blogs zullen jullie nog meer ideeën op doen.
Groetjes en een fijne week!
NellekeAllereerst iedereen de allerbeste wensen voor een heel mooi nieuw en creatief jaar!
Hebben jullie het oude jaar goed uit geluid? 
Vandaag de donderdag we gaan met hele frisse moed van start, en nieuw jaar ligt voor ons, met weer 52 weken lang een kerstkaart. 
Vandaag zijn Nelleke en ik aan de beurt om een kaart te plaatsen. Heb jij je kaart geplaatst maar zie je hem niet in de sidebar verschijnen? Laat een reactie hieronder achter met de link naar je blog. Je moet wel eerst volger zijn van het blog. 
Dan nu mijn kaart. 


Gemaakt met verschillende stempels van Stampin'Up! En wat mooie inkt kleuren. 
Ik wens jullie nog een hele mooie dag, en ik kom jullie kaarten bewonderen, nog vandaag of anders morgen.