donderdag 27 augustus 2015

Kerstballen en challenge augustus


Vandaag start weer een nieuwe challenge bij het http://52weekstochristmas.blogspot.com en de uitdaging is bedacht door Lil: Maak een kaart met een 3D afbeelding.
Dat moet niet moeilijk zijn, want 3D-plaatjes zijn er in overvloed.
Ik heb een nieuwe afbeelding van kerstballen van Leane Creatief gekozen. Ook de overige materialen zijn van dit merk, zoals de embossingfolder waarmee het voorblad is bewerkt, het dessinpapier dat je door de opening ziet en ook de tekst. Deze is gestanst uit Flockpapier en dat betekent dat het eruit ziet en aanvoelt als zacht fluweel. Heel leuk materiaal dus!
Ik zou zeggen: doe mee met deze challenge want je kunt er weer een leuke prijs mee winnen.


Inderdaad ik hoop dat deze challenge niet zo moeilijk is. De mal die ik gebruik heb is van Marianne Design. En het plaatje had ik nog liggen. Meestal koop ik de plaatjes op een beurs die ik leuk vind, dus altijd wel wat op voorraad. Leuk als je meedoet aan onze challenge.
                                                      Groetjes en veel plezier Lil


Mijn kaartje voor deze challenge. Groetjes, Janine
Mijn kaart voor de challenge van deze maand.
Groetjes Sylvia
Hier mijn bijdrage voor deze maand
Groetjes Marijke
Hier mijn bijdrage voor de challenge van deze maand.
Groetjes Bep


Mijn bijdrage voor deze week. Het is niet echt 3D. Ik had niks meer in huis en de hobbywinkel bij ons had vakantie. Wel heb ik veel verhoogd opgeplakt. Volgende week donderdag een 3D kaartje van mij. Groetjes Monique.

Mijn kaartje voor deze week.
Groetjes, Nelleke, http://farmerblog-nelleke.blogspot.com


Het onderstaande kaartje heb ik gemaakt, op mijn blog vindt je nog meer voorbeelden. 
Groetjes, Ingrid. 


                  Mijn kaartje voor deze challenge, groetjes Lisbeth

Hier mijn bijdrage voor deze maand , met een 3D plaatje ,
Hobbygroetjes van Epie 

uDe onderstaande prijs kunnen jullie winnen. Ik stel deze beschikbaar. Het is een pakketje met kerstpapier van Stampin'Up! samen met bijpassend effen papier, en bijpassende lintjes. 
Groetjes, Ingrid. 


Let op! Hieronder kun je alleen je kerstkaart van vandaag linken. Wil je mee doen met de challenge? Dan kan je vanaf morgen je kerstkaart linken in de sidebar. 


donderdag 20 augustus 2015

Week 34

Hallo Allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om wat te laten zien. Op dit moment heb ik niet zo heel veel tijd om kaartjes te maken, maar als ik aan de beurt ben laat ik wel elke keer wat zien. Zo heb ik toch al weer een aardig voorraadje kerstkaarten. Goed van jullie dat het wel lukt met deze tropische temperaturen!


Deze vorm heb ik gezien in de nieuwe creatief met kaarten, is weer eens wat anders.
Groetjes, Janine

Mijn bijdrage voor deze week. Een fijne donderdag!
Groetjes Monique

Hier is mijn kaartje voor vandaag
groetjes Lisbeth

donderdag 13 augustus 2015

Week 33 - uitslag challenge en nieuwtjes!

Voordat we jullie nieuwtjes gaan vertellen wil ik jullie eerst de uitslag doorgeven van de challenge van afgelopen maand. Er waren maar liefst 24 deelnemers, een mooi aantal te bedenken dat we midden in de zomer zitten, en voor sommige het echt niet makkelijk is om een kerstkaart te maken.
Maar de winnaar is random gekozen en het is geworden nummer 12!!!
En dat was GerJanne, gefeliciteerd GerJanne.........Ik heb je adres, Lia zorgt dat de mal jouw kant uit komt. Heel veel plezier er mee! 


Vandaag is het donderdag, vandaag is het Kerst; vandaag is het mijn laatste donderdag, vandaag neem ik afscheid als designer voor 52WTC...

Bedankt zeg ik tegen Ingrid, ik heb 8 maanden met heel veel plezier en liefde in dit team gezeten.
Bedankt zeg ik tegen iedereen: voor alle mooie en lieve reacties, telkens weer.
Bedankt, voor alle mooie kaarten die ik voorbij heb zien komen, voor alle mooie inzendingen gedurende de challenges. 

Bedankt, het was een mooie tijd!!!
Maar soms moet je keuzes maken...helaas...

Ik wens mijn vervangster Yvonne heel veel succes toe!!! Zij zal zich hieronder voorstellen.

Mijn afscheid als designer bij 52WTC houdt niet in dat ik stop met kaartjes maken, no way!!!
Ik blijf doorgaan, en ik zou het leuk vinden als je me blijft volgen op:


Hopelijk tot ziens!!!
Creatieve groetjes, Gaby
Terug van weggeweest...


Hallo 52 week-volgers!

Vandaag mag ik laten weten dat ik (weer) deel uit ga maken van het 52 weeks of Christmas team! En ik heb er zin in! Voor diegene die mij niet kennen, een klein voorstel-stukje..

Mijn naam is Yvonne van Bruggen (www.bruggetje.blogspot.nl), 37 jaar, moeder van twee zoontjes Sam (5) en Max (3) en ik woon in Brabant. Creatief bezig zijn, doe ik iedere dag, want het is mijn hobby en mijn werk! Na twee jaar het '52 weeks for Christmas blog ' opgezet en beheerd te hebben, ben ik daar na kerstmis 2014 mee gestopt. Gewoonweg omdat het teveel werk was.. Het laatste half jaar werd is al geholpen door 3 dames en daarna is het blog voortgezet zoals jullie het nu kennen. Echt super dat het nog steeds doorgaat!! Ik miste het kerstkaarten maken wel heel erg.. En ja, ik lig dus nu enorm achter.. En dat terwijl ik me nog zo had voorgenomen om dit niet meer te laten gebeuren.. De stok achter de deur is toch wel heel erg leuk, dus vroeg ik Ingrid of ze misschien nog een DT lid konden gebruiken.. En vanaf vandaag zien jullie mijn bijdragen weer voorbij komen! Op mijn eigen blog zal het nog niet iedere week zijn, maar de start is weer gemaakt!! Na 1 september (als de school hier weer begonnen is) neem ik actief deel!

Kerst-groetjes, Yvonne

En dan is het na het afscheid van Gaby en de her-intredende Yvonne is het mijn beurt om deze week jullie een voorbeeldkaart te laten zien.

Op mijn blog www.crealoetje.nl vind je alles wat ik heb gebruikt en hoe ik de kaart heb gemaakt.
Ben weer heel benieuwd naar jullie kerstkaarten deze week.
GerJanne gefeliciteerd met jouw prijs. Gaby, ik wens je het allerbeste en we komen elkaar elke dag wel tegen op het blog! Yvonne, heel erg leuk dat je terug bent. Veel succes met het inhalen van je achterstand met de kerstkaartjes ;-)

Groetjes Monique
Link hieronder je kerstkaart voor deze week:

donderdag 6 augustus 2015

Kerstkaart week 32: Sneeuwpret


Vorige week was de challenge opdracht om een kaart zonder plaatje te maken en dat viel voor mij niet mee. Er zijn gelukkig wel een aantal bloggers die mooie kaarten voor deze challenge hebben gemaakt en tot vanavond kun je er nog aan meedoen.
Vandaag laat ik het tegenovergestelde zien: een kaart vol afbeeldingen erop. Misschien heb je hem al eens gezien, want hij staat in de Knipkaartenspecial die nog steeds in de winkel verkrijgbaar is. Ik mocht er een bijdrage aan leveren met een kerst-/winterkaart. Het knipvel zit in de special en ik heb de plaatjes op een kaart verwerkt waarvan de vouw aan de bovenkant zit. Achter de kindjes een ovaal van Nellie Snellen en onderaan een kantje van de markt. Nog wat plakparels, witte pomponnetjes en Icicle Stickles en het winters plaatje was compleet.
Groetjes,
Lia
Goedemorgen allemaal, zoals jullie inmiddels van mij gewend zijn heb ik vandaag weer een kaart in het thema van de huidige challenge.
De kaart van deze week heb ik gemaakt met mijn Silhouette en een bestandje uit de store.
                                                                
 Meedoen aan de challenge kan nog tot vanavond. Volgende week wordt de winnaar bekend gemaakt.
                                                                        Groetjes Sylvia

Doe je mee met de challenge dan mag je je kerstkaart in de sidebar linken. Doe je niet mee met de challenge maar wil je gewoon je wekelijkse kerstkaart insturen? Laat dan een reactie achter hieronder dit bericht met een link naar je blog, en wij komen bij je op bezoek..........