DT-lid worden


Helaas zijn er op dit moment geen vacatures naar DT leden..... Wat houdt het eigenlijk in om DT lid te zijn van 52 WTC?

De lijst met volgers en de mensen die deelnemen wordt steeds langer, en ik ben niet iemand die voor half werk gaat, maar daar moet je dus ook overal reacties achter laten, en dat kost veel tijd.
Per week posten we met twee mensen een kerstkaart en die twee personen laten ook gedurende de dag of de vrijdag nog reacties achter bij mensen die een kerstkaart hebben ingestuurd.
Als je die week aan de beurt bent om een kerstkaart te plaatsen, volgens het bijgevoegde schema, plan je je bericht zelf in, ik maak jullie beheerder van het blog, zodat hij donderdagochtend om 7.00 uur online is. Als je niet aan de beurt bent om je kerstkaart te plaatsen op het blog, dan mag je dit natuurlijk altijd op je eigen blog nog plaatsen, en je kerstkaart linken op het blog…

De mensen krijgen dus iedere week twee kerstkaarten te zien, en ook wordt iedere week bij hen op berichten gereageerd, mensen stellen het enorm op prijs dat dit gebeurd en het motiveert ook enorm om mee te doen.
De laatste donderdag van de maand is er een challenge, iedere om de beurt mag hier het thema van bedenken, en de challenge duurt van donderdag tot donderdag daarop ’s avonds, ben je dus aan de beurt de ene donderdag, en de andere twee de andere donderdag, dan moet er dus nog steeds een kaart in het thema van de challenge geplaatst worden. Ook doen er mensen door de week heen, kaarten plaatsen, als je die week aan de beurt bent  of de donderdag dat de challenge nog loopt, kijk je even of er al een reactie geplaatst is van mensen die met de challenge mee  doen, is dat nog niet, dan laat je een reactie achter. Een reactie is genoeg, het mag natuurlijk ook meer.
Verder laat je een reactie achter met je naam, en dan DT-lid van 52 weeks to Christmas……dat is herkenbaar voor mensen.

Ik ben nog op zoek naar sponsors voor de challenge, dit zijn altijd kerstartikelen die beschikbaar gesteld worden.
De winnaar zal random gekozen worden door mij. En wordt weer een week later nadat de challenge gesloten is bekend gemaakt door mij, ik plaats dat in het blogbericht erbij.

Een hele hoop info, maar uitgerekend zul je gemiddeld om 6-7 weken aan de beurt zijn om een kerstkaart te plaatsen, dat is om te doen denk ik zo.
Hebben jullie verder nog ideetjes dan zijn die van harte welkom, en hoor ik het graag.


Voor diegene die actief zijn op Facebook ik heb een besloten groep aan gemaakt, je moet eerst  volger worden van mijn Facebook pagina https://www.facebook.com/ingrid.reyners  daarna kan ik je uitnodigen voor de besloten groep. Wil je dit niet, niet erg dan communiceer ik met je via de mail 


Heb je nog vragen ? Stel ze gerust, stuur me een mailtje... 
Ingrid Reyners beheerder van het blog 52 WTC. 
mail; ingrid.scrapfrutsels@gmail.com

Geen opmerkingen: