dinsdag 21 oktober 2014

Welkom!

Welkom op het blog 52 weeks to Christmas ! Ik ga het stokje van Yvonne over nemen wat betreft het iedere donderdag plaatsen van een kerstkaart.
Ik kan dat niet alleen, wil je naast Nelleke ook lid worden van het DT-team? Laat het even weten, in een reactie hier onder dit bericht. Hopelijk worden jullie ook allemaal volger van dit blog, en blijft de donderdag een kerstkaartjes dag. 

55 opmerkingen:

 1. Succes dames, ik had al een reactie afgegeven op het andere tabblad, haha. Ik zou graag lid willen worden van het DT en meld me bij deze aan...en wie weet...
  In ieder geval blijft de donderdag Kerstkaarten-dag, ook voor mij en ook op mijn eigen blog zal ik elke donderdag een Kerstkaartje laten zien...:-)
  Dank jullie wel dames voor deze leuke donderdag-uitdaging!

  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het achter laten van je reactie Gaby, en ook geweldig dat je DT-lid wilt worden. Ik wacht nog even alle reacties af, en laat je zo snel mogelijk wat weten. Hartelijke groetjes, Ingrid.

   Verwijderen
  2. Hallo Gaby, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

   Verwijderen
 2. Ik ben al volger geworden en het nieuwe, leuke logo staat al in mijn sidebar......tot donderdag en heel veel succes!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof Ingrid dat je het stokje overneem en het wekelijkse kerst kaartjes donderdag laat voort bestaan samen met Nelleke!
  Veel succes meiden, ik ben absoluut geen wekelijkse inzendster maar ddoe af en toe wel gezellig mee!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super Ingrid dat je het overneemt samen met Nelleke, wens jullie heel veel succes!!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig Ingrid dat je het samen met Nelleke overneemt en het blog laat verdergaan. Ik heb me meteen weer aangemeld. Het wordt een beetje routine iedere donderdag kerstkaarten dag.
  Ik wens jullie veel succes met de voortzetting

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou ja, drie keer een reactie getypt ....steeds foetsie, ben benieuwd of deze nu wel gaat lukken.
  Ik wilde zeggen dat het erg leuk is dat jullie het blog voortzetten, ik wens jullie er veel succes mee! Door het initiatief van Yvonne ben ik door het hele jaar kerstkaartjes gaan maken en zo blijft het leuk. Ik doe waarschijnlijk niet elke week mee, maar dat hoeft ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hartstikke leuk dat jullie het stokje gaan overnemen en natuurlijk tracht ik weer iedere week gezellig mee te doen.
  Succes!!!
  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van 52-weeks of naar 52-weeks to. Ik heb me aangemeld als volgster, want die "stok" achter de deur kan ik goed gebruiken.
  Graag wil ik me aanmelden als DT-lid, want donderdag-kerstkaartjes-dag zit er al behoorlijk ingebakken ☺☺☺.
  Ik hoor graag van jullie.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wilma, bedankt voor je reactie, en het feit dat je DT- lid wilt worden, super! We kunnen alle hulp gebruiken. Ik wacht nog even af, wie er zich nog meer gaat melden, en dan hoor je van me.....hartelijke groet Ingrid

   Verwijderen
  2. Hallo Wilma, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

   Verwijderen
 9. Ben ook weer volger geworden en hoop weer in de Kerstflow te komen.
  Fijn dat jullie het overnemen van Yvonne.
  Fijne dag en groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat jullie het stokje overnemen, maar ik vind het wel raar dat ik vorige week nog lid kon worden van het andere blog... hoe zit dat dan??? Gaat daar helemaal niks meer komen, want ik zag daar nog wel een kaartje voorbij komen vandaag...
  Maar ik wordt wel volger hoor, had alleen een paar vragen ;)
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las net het berichtje op Yvonne's blog van eergisteren... had ik net gemist. Alles is nu duidelijk hoor. :)
   Groetjes Grietje

   Verwijderen
  2. Hoi Grietje, ik wou je net gaan antwoorden, gelukkig dat het nu duidelijk is. Vanaf januari gaat dit blog van start. Groetjes, Ingrid.

   Verwijderen
 11. Heel veel succes! En mocht je nog iemand nodig zijn voor het DT team dan houd ik me van harte aanbevolen.
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Monique, dank je wel voor je reactie. We hebben zeker mensen nodig. Super dat je ook mee wil doen in het DT-team, ik laat je nog definitief wat weten. Waarschijnlijk zal dat ergens half november zijn, dan staat de post er lang genoeg op en hebben mensen de tijd gehad. Groetjes, Ingrid.

   Verwijderen
  2. Hallo Monique, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

   Verwijderen
 12. Super dat het blog overgenomen wordt! Ik ben al volger geworden hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk dat de blog verder gaat.Ben alvast volger geworden.
  Grts Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat super leuk dat het blog wordt overgenomen....ik ben al volger geworden hoor!

  Groetjes en heel veel succes,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat super dat het blog over genomen wordt! Ik ben volger geworden, maar het lijkt mij ook leuk om in het DT team te zitten. Ik hou mij aanbevolen :)
  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sylvia, bedankt voor je leuke reactie. Ik wacht nog even af, om mensen de mogelijkheid te geven te reageren. Maar het is super tof dat je plaats wil nemen in het DT-team. Ik neem binnenkort contact met je op. Hartelijke groetjes, Ingrid.

   Verwijderen
  2. Hallo Sylvia, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

   Verwijderen
 16. Mijn kerstkaart staat er op of moet ik nog op het oude blog zijn?

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk dat jullie dit initiatief overnemen. Het zou zonde zijn als het niet meer mogelijk is om kerstkaarten te maken zonder stress en met een beetje uitdaging toch? Ik wil me wel aanmelden als DT-lid, lijkt me erg leuk!! Veel succes mer de voortzetting. Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Marijke, hartelijk dank voor je reactie. En erg leuk dat je ook DT-lid wilt worden, hoe meer hoe beter. Ik wacht nog even met definitief wat af te spreken, zodat er mensen nog de mogelijkheid hebben nog te reageren op het DT-schap. Je hoort van me, groetjes, Ingrid.

   Verwijderen
  2. Hallo Marijke, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

   Verwijderen
 18. Ik weet als geen ander hoe jammer Yvonne het vindt om met haar 52 Weeks te stoppen, maar het is echt fijn dat jullie het stokje overnemen! Veel succes en ik ga zeker weer kerstkaarten plaatsen op donderdag.
  Als jullie nog om DT leden 'verlegen' zitten, dan meld ik me hierbij aan!
  Lia xx
  (moeder van Yvonne)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Lia, bedankt voor het aanmelden als DT-lid, erg leuk dat je mee in het team deel wilt nemen. Ik heb ondertussen zoveel aanmeldingen dat ik even na ga denken hoe ik het een en ander vorm ga geven. Je hoort van me. Hartelijke groet, Ingrid.

   Verwijderen
  2. Hallo Lia, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

   Verwijderen
  3. pc doet raar hier eventjes mijn mail adres
   lisbeth.vandenheuvel@gmail.com
   grtjs Lisbeth

   Verwijderen
 19. Natuurlijk ben ik ook volger van dit blog geworden en ga proberen zo veel mogelijk mee te blijven doen.
  Heel veel succes Ingrid!!
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Ingrid,

  Heel erg leuk dat jullie het stokje van Yvonne overnemen en ik blijf zeer zeker meedoen, en als jullie nog niet genoeg DT leden hebben dan wil ik me heel graag aanmelden.

  Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Bep, hartelijk dank voor je reactie, en fijn dat je ook DT lid wilt worden, ik heb ondertussen zoveel reacties gekregen, van mensen die ook dt-lid willen worden dat ik even ga kijken hoe ik het vorm ga geven. Je hoort van me, hartelijke groet Ingrid

   Verwijderen
  2. Hallo Bep, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

   Verwijderen
 21. Ik heb mij net bij de volgers geplaatst en 'k ga proberen om zoveel mogelijk mee te doen.
  Heel veel succes dames.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 22. hoi
  leuke blog
  ben net volger geworden
  en ik zie het wel zitten om DT te worden
  grtjs Lisbeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Lisbeth, hartelijk dan voor je reactie. Leuk dat je ook als DT-lid plaats wilt nemen in het team, ik ga er even over denken, hoe ik het een en ander vorm ga geven. Je hoort in ieder geval nog van me. Groetjes, Ingrid.

   Verwijderen
  2. Hallo Lisbeth, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

   Verwijderen
 23. Hallo veel plezier op dit leuke blog , ben ook
  volger geworden en als julie iemand nodig hebben
  wil ik ook wel keertje gast designer zijn .
  Succes , liefs Epie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Epie, wil je graag een keer gastdesigner zijn? Of wil je ook plaats nemen in het DT-team? Waarschijnlijk ben je dan om de vijf weken ongeveer aan de beurt om een kaart te plaatsen. Laat me even wat weten. Groetjes, Ingrid.

   Verwijderen
  2. Lees hier een berichtje van je Ingrid , wil best DT lid worden , leuk maar dat wist je al .Veel succes hier hoor !!
   Ben al volger geworden en bezig met de kaart v januari .

   Verwijderen
 24. Super dat jullie doorgaan, ik heb de laatste tijd niet veel kerstkaarten gemaakt maar de bedoeling is het weer op te pakken.
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ook ben een nieuwe volger. Een tijdje niets met scrappen gedaan maar pak het nu weer op. Mocht je nog een plekje over hebben voor het DT-team, meldt ik me bij deze aan. Lijkt me ontzettend leuk. Ik wens je veel succes. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Marja, bedankt voor je reactie, en de aanmelding als DT-lid. Ik laat je binnenkort wat weten hoe we het verder gaan doen. Groetjes, Ingrid.

   Verwijderen
  2. Hallo Marja, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

   Verwijderen
 26. Ok.Volger geworden en ga je nu op mijn blog zetten in de sidecar !
  Leuk dat jullie hiermee door gaan . Succes!
  Groeten !neke

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hoi hoi,
  ik heb interesse om mee te doen in het DT team, hoor graag van jullie,
  groetjes van Willeke
  http://lotusbloempjescreablog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi,
  Ik lees dat je de plannen van het design team al rond hebt. Ik had graag mee willen doen, maar ik zou ook wel eens gastdesigner willen zijn.
  Groetjes, Janine
  niennie_7@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Heel veel succes Ingrid.
  Het lijkt mij ook heel leuk om mee te doen in je DT-team
  of een keertje gastdesigner te zijn, als je nog iemand nodig hebt dan hoor ik het graag.

  Groetjes Karla

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ook ik ben volger van je nieuwe blog geworden. Ik hoop dat ik volgend jaar ook een aantal keren mee zal kunnen doen aan je challenge. Met een drukke baan en allerlei nevenactiviteiten kan dat nog wel eens een leuke uitdaging worden ;-)
  Maar de eerste stap is gezet. Heel veel plezier met je blog en ik hoop dat je een geweldig DT team om je heen krijgt!!

  Creatieve groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik was al volger hier, maar me nog niet aangemeld zag ik net.
  Ik ga ook weer gezellig meedoen.
  Afgelopen jaar heb ik het niet vol kunnen houden door ziekte., jammer genoeg. Ik raakte zo achterop dat ik het niet meer in kon halen.
  Maar ik begin weer met frisse moed.

  Liefs,
  Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk als je hier een reactie achter laat. Bedankt in ieder geval weer voor je bezoekje. Team 52 weeks to Christmas.....