Design Team

Het Design team in 2019
boven van links naar rechts..
Ingrid - Nancy
onder van links naar rechts; 
Bep - Ineke - Rosina - Martina - Marijke - Annemarie - Merit - Colien - Suzanne - Monique
Op de foto ontbreken Epie en Yvonne... 


 Wat geweldig om jullie hier te zien op het blog, nog een paar weekjes te gaan, en vanaf 1 januari, zullen we hier voortaan iedere donderdag een kerstkaart gaan plaatsen. Ook zullen we op het einde van de maand een challenge houden waar iedere keer weer een leuke prijs te winnen is. De challenge zal iedere keer een week duren. Ik kan dit allemaal niet alleen, daar heb ik het te druk voor, maar gelukkig heb ik een geweldige design team gevonden, die iedere week met z'n tweetjes een kaart zullen plaatsen, en reacties bij jullie achter zullen laten. Dus jullie zien hier ieder week twee kerstkaarten verschijnen op het blog.
Ik ga jullie voorstellen aan het design team van 52 weeks to Christmas:Ik ben Ingrid Reyners de beheerder van dit blog.

Ik ben getrouwd met Paul, en woon in Midden-Limburg, samen met onze dochter Lieke en onze hond Teuntje. Ik heb een baan als vaste nachtdienst, bij mensen met een verstandelijke beperking.

Ik ben sinds enkele jaren heel actief in het kaarten maken. Een geweldige hobby, waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Sinds 2014 ben ik samen met Nelleke en Ans, het blog 52 weeks off Christmas gaan ondersteunen, sinds Yvonne heeft aan gegeven er mee te willen stoppen, ben ik bezig om het idee van haar voor te gaan zetten, en dat is gebeurd in de vorm van dit blog. Ik hoop dat er iedere week heel veel mensen met ons mee zullen doen. Vanaf 2015 heb ik er voor gekozen om met een design-team aan de slag te gaan, omdat ik het zelf ook druk heb achter de schermen, en met meer mensen is het toch goed vol te houden.
Mijn stijl is vaak simpel en ook van
Het voordeel van iedere week een kerstkaart maken is dat je op het einde totaal geen stress hebt, en dat je een grote variatie aan kaarten maken hebt. Mijn blog is: http://ingreymo.blogspot.nl
Het zou leuk zijn als ik jullie regelmatig hier op het blog tegen kom, met jullie zelfgemaakte kerstkaarten.


Hoi Allemaal,

Ik zag de oproep om naast Ingrid en Nelleke lid te worden van het DT-team 52 Weeks to Christmas, en dat leek me een hele leuke uitdaging om het blog wat Yvonne heeft opgestart te laten voort leven en Ingrid kan het niet alleen. En de dames die zich aangemeld hebben willen allemaal dat het donderdag kerstkaarten dag blijft, dus een leuk en groot DT-team die er zin in hebben.
Ik zal me even voorstellen mijn naam is Bep ben 76 jaar, was getrouwd met Sjaak en sinds december 2017 weduwe, ik ben woonachtig in Schiedam, in 2006 ben ik met vroegpensioen gegaan en is mijn Hobby kleding en kaarten maken uitgebreid met steeds meer kaarten maken en kleding maken is sinds 2 jaar minder geworden. Ik ben begonnen met mijn jongste zus begin jaren 1990 met styropor en foam en van lieverlee is dat 3D geworden en de laatste 2 jaar ben ik van CAS tot Vintage en alles wat daar tussenin zit, mijn blog is Hier .

Hoop dat jullie inspiratie krijgt van de creaties die wij hier met z’n allen laten zien.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 

 Succes met alles.

 Groetjes BepHallo, mijn naam is Marijke Zegers  en ik ben 60 jaar jong.
Heb een lieve man en twee zonen die al volwassen zijn en twee lieve kleinkinderen. Een jongen en een meisje. Een rijk bezit.
En natuurlijk niet te vergeten mijn kooikerhond Fjurdy.
Jaren geleden ben ik begonnen te knutselen met een buurvrouw samen, we maakten van oude kerstkaarten weer nieuwe. Dat knutselen vond ik leuk en vele jaren later doe ik nog steeds kaarten maken maar dan met stempels/digi’s kleuren en het liefst bouw ik de kaart op met layers. Veel laagjes op elkaar vind ik prachtig, maar simpele CAS kaarten vind ik ook mooi, alleen lukt me dat niet altijd, evenals vintage kaarten. Papier vind ik altijd wel belangrijk bij mijn kaart.
Verder hou ik van home decoreren, breien/haken en zou graag ook poppen willen gaan maken. Maar de kennis en materialen ontbreken me nog.
Ook dit komt wel goed, ben al druk bezig patroontjes en lapjes te sparen.
Jullie kunnen mijn kunstwerkjes zien op mijn blog: http://marijkesscrapkaarten.blogspot.nl/
Ik vind het heel leuk om bij het DT-team 52 weken Kerst te horen en heerlijk het hele jaar door kerstkaarten te maken. Hopelijk doen jullie allemaal gezellig mee.
Heb er zin in, tot januari,
Groetjes, Marijke


Hallo allemaal,Hallo,

Per 1 januari 2016 mag ik bij het DT van 52 Weeks to Christmas aanschuiven, wat leuk! Afgelopen jaar ben ik de uitdaging met mezelf aangegaan om het hele jaar door kerstkaartjes te maken. Als docent is het in december echt druk, dus is wekelijks aan de voorraad werken ideaal, kan het iedereen aanraden!

Nadere introductie: Mijn naam is Colien Duister, geboren 1968, sinds 1989 getrouwd met Rolf, samen woonachtig in het Brabantse Eethen met onze 2 Heidewachtel-honden: Suus en Briep. Ik werk 4 dagen per week als docent bloemschikken en biologie op een VMBO-school. Daar ben ik ook mentor van een onderbouwklas. Naast kaarten en andere knutsels van papier maken (zie ook mijn blog....) heb ik vele hobby's: wandelen met de doggies, muziek luisteren, organiseren van Popquizen, organiseren van kinderactiviteiten (1x per maand kinderfilmmiddag en in de zomervakantie een kampweek voor basisschoolkinderen), motorrijden, sporten (bodypump en boksen) en ook help ik bij Poppodium Xinix (dat geheel op vrijwilligers draait) en bij activiteiten van Feestweek Veen. Verder organiseer ik workshops voor Alpe d'HuZes (en RoParun) om geld in te zamelen. Twee organisaties die zich inzetten in de strijd tegen kanker.
Al met al genoeg bezigheden, maar gelukkig vind ik ook nog tijd voor familie en vrienden...

Hopelijk kan ik je inspireren met mijn maaksels of vind je het gewoon leuk om eens op mijn blog te kijken :-)
grtz.Colien
Vanaf 1 januari 2017 mag ik ook deel uitmaken van het team van 52 Weeks to Christmas!
Ik ben Nancy Soetaert, ik woon aan de Vlaamse Kust.  Ik ben sinds 1988 gehuwd met Johan,
we hebben 2 pleegkinderen waarvan de jongste nog thuis woont.
Ik werk halftijds als bediende,
ik ben actief als vrijwilliger bij Samana,
een organisatie voor chronisch zieke mensen en mantelzorgers
én ik knutsel heel graag. 
Voor mij is dit een activiteit waarbij ik echt tot rust kan komen.
Ik hou van bloemschikken, parels maken met fimo en papier, werken met kralen,
maar vooral van kaartjes maken,
ik hou van het plezier van het maken,
vind het leuk om ze te versturen
en hoop dat de ontvanger er ook blij mee zal zijn...
Ik heb een blog sinds eind 2014,
vanaf februari 2015 heb ik me laten 'verleiden' door het blog 52 weeks to Christmas
om wekelijks een kerstkaartje te maken. 
Collega's verklaren me wat gek, maar ik ben telkens heel blij
op het eind van het jaar al een stapel kaartjes klaar te hebben.
Ik vind het reuzetof dat ik jullie vanaf nu ook kan helpen aanmoedigen
om regelmatig op donderdag een kerstkaartje op je blog te publiceren!

Vanaf 1 januari 2017 mag ik ook meedoen bij het DT van 52 weeks to Christmas!
Dit is voor mij de eerste keer dat ik in een team zit, dus vind het allemaal erg spannend!
Mijn naam is Suzan Ide , 53 jaar en woon in Zeeuwsch Vlaanderen in het mooie stadje Sluis, ik ben getrouwd en heb 1 zoon van 25 jaar , zelf werk ik 24 uur bij zorgverzekeraar CZ.
Mijn grootste hobby is kaarten maken, ik ben begonnen met 3d en heel veel borduren op kaarten, later dan toch ook besmet met het scrapvirus. En natuurlijk ook heel veel Vintage! Ik deed al elke week mee om een kerstkaart te maken, dus daar gaan we nu gewoon mee verder..
Ik hoop ook dat ik jullie kan inspireren om elke week mee te doen! Ook heb ik een blog:
http://suzanna-suzan.blogspot.nl/
Groetjes Suzan

Eén januari 2017, magische datum.....
Ik mag vanaf die datum deel uit maken van het team 52 Weeks to Christmas!!!!
Mijn naam is Ineke de Graaff, geboren ( 1950 ) en getogen in Den Haag.
Woon nu in het groene hart (Leiderdorp) met Erik.
Ik heb twee dochters en 5 kleinkinderen, Erik heeft twee dochters en een zoon.
Hij heeft ook 5 kleinkinderen. Laat ik nu onze hond Sjors niet vergeten !
Dat ik graag kaarten maak is wel duidelijk, maar tuinieren doe ik ook graag .
Ik ben 30 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs en heb
nog 13 jaar de boekhouding verzorgd voor een groot transportbedrijf .
Op dit moment nog actief bezig, geef leiding aan het personeel van een wasstraat.
Mijn blog geeft mij veel afleiding.
Laat dit een top jaar worden voor 52 Weeks to Christmas !
Heb er zin in .

                              
Hallo, wij zijn Annemarie en Merit (moeder en dochter).
We mogen vanaf 1 januari 2018 deel uit gaan maken van dit leuke team van 52 weeks to Christmas. We hebben er super veel zin in!!
We maken graag het hele jaar door kaartjes, samen aan een grote tafel vol met knutsel spullen.
Maar kerstkaartjes blijven toch ons favoriet en vanaf nu mogen we dus iedere week een kerstkaart aan jullie laten zien. We hopen jullie natuurlijk te kunnen inspireren met onze gemaakte kaartjes.

Onze blog: Scrapcard girls 

Groetjes, Annemarie en Merit

Hallo,
mijn naam is Martina van Martina's kaartjes. Vanaf 1 januari 2018, mag ik deel uitmaken van dit volhardend team, dat jullie aan de kerstknutsel wil blijven houden in de loop van het hele jaar ! 
Kerstkaartjes hebben we elk jaar nodig, dus is het een mooie stimulans om ze goed op tijd klaar te hebben en zo de 'druktestress' van de feestdagen wat te beperken.
Mijn knutselavontuur begon al in mijn jeugdjaren. Met strikjes van gekregen cadeautjes, mooi inpakpapier en spatraampje is het eigenlijk allemaal begonnen. Toen ik eens een stempel cadeau kreeg van een vriendin, was ik helemaal verloren. Met deze uit de hand gelopen hobby, startte ik een aantal jaar geleden mijn eigen blog en ja... de rest weten jullie wel. Van verschillende technieken ben ik niet bang, de ene blijft al wat langer in mijn vingers dan de andere. 
In ieder geval, blij dat ik dit straffe team mag versterken ! Hopelijk breng ik jullie op veel ideetjes en blijven we allemaal lekker creatief bezig.
Mijn blog : Martina's kaartjes

Hoi hoi,
Jantine hier, van Jantine's kaartjes.
Vanaf 1 januari 2020 mag ik designteamlid zijn bij 52WTC!
Een paar jaar geleden ontdekte ik dit blog en het leek me een goed plan om eens een jaartje uit te proberen om elke week een kerstkaart te maken. Ik had namelijk nogal last van decemberstress en stuurde vaak voor een deel gekochte kerstkaarten, omdat ik er niet genoeg had... Dat jaartje beviel zo goed dat ik het jaar erop weer mee deed en het jaar erop weer enz...en nu mag ik DT-lid zijn! Ik maak heel diverse kaarten.
Met kaarten maken ben ik al als kind begonnen, toen ik samen met mijn moeder kerstkaarten maakte. Dat was gezellig en leuk om te doen. Tijdens de rage van theezakjes-vouwen ben ik ook met andere kaarten maken begonnen en dan ga je eens naar een beurs en dan doe je wat ideeën op en voor je het weet heb je een kast vol hobbyspullen en een blog etc.
Ik heb veel zin in weer een nieuw jaar vol (kerst)kaarten en blog-gezelligheid!
Mijn blog: jantineskaartjes.blogspot.nl
Tot ziens! Groetjes, Jantine


Hallo lieve mensen, vanaf 1 januari 2020 mag ik lid zijn van dit leuke design-team.
Ik ben Miranda (1966), in blogland "Bolletje Lucky" waar ik al wat jaartjes met veel plezier ronddwaal.


Van beroep ben ik verpleegkundige maar nadat ik daar gestopt was heb ik nog 7 jaar met veel plezier bij Pipoos gewerkt. Ik knutsel/handwerk al zo lang als ik me kan herinneren en er is ook héél véél wat ik leuk vind om te bekijken en om te doen/proberen.
Tim en ik hebben twee dochters, de oudste woont al 5 jaar in Londen en de jongste woont in Utrecht. Sinds 5 jaar ben ik fulltime thuis en heb dus lekker veel tijd voor mijn hobbies.
Ik vind het héél leuk om te bloggen en kom dus ook graag bij jullie buurten en genieten van jullie creaties. Ik zeg dus: "tot blogs" :)
Lieve groetjes Miranda (Bolletje Lucky)

3 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Creanita60.blogspot.nl zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
afke zei

Hallo dames, eigenlijk ben ik niet zo'n blogger en kijk ik nooit verder, maar toevallig vandaag even andere dingen aangeklikt en zie ik jullie voorstelronde! Erg leuk om te lezen en het gezicht achter het verhaal te zien! Ik heb bewondering voor alles wat jullie maken en hoop nog heel lang daarvan te mogen genieten!
Lieve groetjes, Afke