dinsdag 21 oktober 2014

Welkom!

Welkom op het blog 52 weeks to Christmas ! Ik ga het stokje van Yvonne over nemen wat betreft het iedere donderdag plaatsen van een kerstkaart.
Ik kan dat niet alleen, wil je naast Nelleke ook lid worden van het DT-team? Laat het even weten, in een reactie hier onder dit bericht. Hopelijk worden jullie ook allemaal volger van dit blog, en blijft de donderdag een kerstkaartjes dag. 

55 opmerkingen:

Anoniem zei

Succes dames, ik had al een reactie afgegeven op het andere tabblad, haha. Ik zou graag lid willen worden van het DT en meld me bij deze aan...en wie weet...
In ieder geval blijft de donderdag Kerstkaarten-dag, ook voor mij en ook op mijn eigen blog zal ik elke donderdag een Kerstkaartje laten zien...:-)
Dank jullie wel dames voor deze leuke donderdag-uitdaging!

Creatieve groetjes, Gaby

Irene zei

Ik ben al volger geworden en het nieuwe, leuke logo staat al in mijn sidebar......tot donderdag en heel veel succes!!

xx Irene

Ingrid Reyners zei

Bedankt voor het achter laten van je reactie Gaby, en ook geweldig dat je DT-lid wilt worden. Ik wacht nog even alle reacties af, en laat je zo snel mogelijk wat weten. Hartelijke groetjes, Ingrid.

Scraptastische hobby zei

Tof Ingrid dat je het stokje overneem en het wekelijkse kerst kaartjes donderdag laat voort bestaan samen met Nelleke!
Veel succes meiden, ik ben absoluut geen wekelijkse inzendster maar ddoe af en toe wel gezellig mee!
Groetjes van Gerie

Anita van Merode zei

Super Ingrid dat je het overneemt samen met Nelleke, wens jullie heel veel succes!!
Groetjes Anita

José zei

Geweldig Ingrid dat je het samen met Nelleke overneemt en het blog laat verdergaan. Ik heb me meteen weer aangemeld. Het wordt een beetje routine iedere donderdag kerstkaarten dag.
Ik wens jullie veel succes met de voortzetting

Marjan zei

Nou ja, drie keer een reactie getypt ....steeds foetsie, ben benieuwd of deze nu wel gaat lukken.
Ik wilde zeggen dat het erg leuk is dat jullie het blog voortzetten, ik wens jullie er veel succes mee! Door het initiatief van Yvonne ben ik door het hele jaar kerstkaartjes gaan maken en zo blijft het leuk. Ik doe waarschijnlijk niet elke week mee, maar dat hoeft ook niet.

Misseke zei

Hartstikke leuk dat jullie het stokje gaan overnemen en natuurlijk tracht ik weer iedere week gezellig mee te doen.
Succes!!!
Groetjes,
Misseke

Wilma zei

Van 52-weeks of naar 52-weeks to. Ik heb me aangemeld als volgster, want die "stok" achter de deur kan ik goed gebruiken.
Graag wil ik me aanmelden als DT-lid, want donderdag-kerstkaartjes-dag zit er al behoorlijk ingebakken ☺☺☺.
Ik hoor graag van jullie.
Liefs Wilma ☺☺☺

marja kenter zei

Ben ook weer volger geworden en hoop weer in de Kerstflow te komen.
Fijn dat jullie het overnemen van Yvonne.
Fijne dag en groetjes Marja

Ingrid Reyners zei

Hoi Wilma, bedankt voor je reactie, en het feit dat je DT- lid wilt worden, super! We kunnen alle hulp gebruiken. Ik wacht nog even af, wie er zich nog meer gaat melden, en dan hoor je van me.....hartelijke groet Ingrid

Grietje zei

Leuk dat jullie het stokje overnemen, maar ik vind het wel raar dat ik vorige week nog lid kon worden van het andere blog... hoe zit dat dan??? Gaat daar helemaal niks meer komen, want ik zag daar nog wel een kaartje voorbij komen vandaag...
Maar ik wordt wel volger hoor, had alleen een paar vragen ;)
Groetjes Grietje

Monique zei

Heel veel succes! En mocht je nog iemand nodig zijn voor het DT team dan houd ik me van harte aanbevolen.
Liefs Monique

Wybrich zei

Super dat het blog overgenomen wordt! Ik ben al volger geworden hier!

Grietje zei

Ik las net het berichtje op Yvonne's blog van eergisteren... had ik net gemist. Alles is nu duidelijk hoor. :)
Groetjes Grietje

Doris knippenenplakken zei

Leuk dat de blog verder gaat.Ben alvast volger geworden.
Grts Doris

Ingrid Reyners zei

Hoi Grietje, ik wou je net gaan antwoorden, gelukkig dat het nu duidelijk is. Vanaf januari gaat dit blog van start. Groetjes, Ingrid.

Diny zei

Wat super leuk dat het blog wordt overgenomen....ik ben al volger geworden hoor!

Groetjes en heel veel succes,
Diny

Ingrid Reyners zei

Ha Monique, dank je wel voor je reactie. We hebben zeker mensen nodig. Super dat je ook mee wil doen in het DT-team, ik laat je nog definitief wat weten. Waarschijnlijk zal dat ergens half november zijn, dan staat de post er lang genoeg op en hebben mensen de tijd gehad. Groetjes, Ingrid.

Anoniem zei

Wat super dat het blog over genomen wordt! Ik ben volger geworden, maar het lijkt mij ook leuk om in het DT team te zitten. Ik hou mij aanbevolen :)
Groetjes Sylvia

Irene zei

Mijn kerstkaart staat er op of moet ik nog op het oude blog zijn?

xx Irene

Ingrid Reyners zei

Hoi Sylvia, bedankt voor je leuke reactie. Ik wacht nog even af, om mensen de mogelijkheid te geven te reageren. Maar het is super tof dat je plaats wil nemen in het DT-team. Ik neem binnenkort contact met je op. Hartelijke groetjes, Ingrid.

Marijke zei

Leuk dat jullie dit initiatief overnemen. Het zou zonde zijn als het niet meer mogelijk is om kerstkaarten te maken zonder stress en met een beetje uitdaging toch? Ik wil me wel aanmelden als DT-lid, lijkt me erg leuk!! Veel succes mer de voortzetting. Groetjes Marijke.

Ingrid Reyners zei

Hallo Marijke, hartelijk dank voor je reactie. En erg leuk dat je ook DT-lid wilt worden, hoe meer hoe beter. Ik wacht nog even met definitief wat af te spreken, zodat er mensen nog de mogelijkheid hebben nog te reageren op het DT-schap. Je hoort van me, groetjes, Ingrid.

Lia zei

Ik weet als geen ander hoe jammer Yvonne het vindt om met haar 52 Weeks te stoppen, maar het is echt fijn dat jullie het stokje overnemen! Veel succes en ik ga zeker weer kerstkaarten plaatsen op donderdag.
Als jullie nog om DT leden 'verlegen' zitten, dan meld ik me hierbij aan!
Lia xx
(moeder van Yvonne)

Marleen zei

Natuurlijk ben ik ook volger van dit blog geworden en ga proberen zo veel mogelijk mee te blijven doen.
Heel veel succes Ingrid!!
Lieve groetjes, Marleen

Bep zei

Hoi Ingrid,

Heel erg leuk dat jullie het stokje van Yvonne overnemen en ik blijf zeer zeker meedoen, en als jullie nog niet genoeg DT leden hebben dan wil ik me heel graag aanmelden.

Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

Claudia's kaartjes zei

ben net volger geworden.

grtjs
Claudia

carla zei

Ik heb mij net bij de volgers geplaatst en 'k ga proberen om zoveel mogelijk mee te doen.
Heel veel succes dames.
Groetjes,
Carla

Lisbeth zei

hoi
leuke blog
ben net volger geworden
en ik zie het wel zitten om DT te worden
grtjs Lisbeth

Epie zei

Hallo veel plezier op dit leuke blog , ben ook
volger geworden en als julie iemand nodig hebben
wil ik ook wel keertje gast designer zijn .
Succes , liefs Epie

Unknown zei

Super dat jullie doorgaan, ik heb de laatste tijd niet veel kerstkaarten gemaakt maar de bedoeling is het weer op te pakken.
Groetjes van Ageeth

Ingrid Reyners zei

Hallo Lia, bedankt voor het aanmelden als DT-lid, erg leuk dat je mee in het team deel wilt nemen. Ik heb ondertussen zoveel aanmeldingen dat ik even na ga denken hoe ik het een en ander vorm ga geven. Je hoort van me. Hartelijke groet, Ingrid.

Ingrid Reyners zei

Hallo Bep, hartelijk dank voor je reactie, en fijn dat je ook DT lid wilt worden, ik heb ondertussen zoveel reacties gekregen, van mensen die ook dt-lid willen worden dat ik even ga kijken hoe ik het vorm ga geven. Je hoort van me, hartelijke groet Ingrid

Ingrid Reyners zei

Hallo Lisbeth, hartelijk dan voor je reactie. Leuk dat je ook als DT-lid plaats wilt nemen in het team, ik ga er even over denken, hoe ik het een en ander vorm ga geven. Je hoort in ieder geval nog van me. Groetjes, Ingrid.

Ingrid Reyners zei

Hallo Epie, wil je graag een keer gastdesigner zijn? Of wil je ook plaats nemen in het DT-team? Waarschijnlijk ben je dan om de vijf weken ongeveer aan de beurt om een kaart te plaatsen. Laat me even wat weten. Groetjes, Ingrid.

scrapsmadebyme zei

Ik ook ben een nieuwe volger. Een tijdje niets met scrappen gedaan maar pak het nu weer op. Mocht je nog een plekje over hebben voor het DT-team, meldt ik me bij deze aan. Lijkt me ontzettend leuk. Ik wens je veel succes. Groetjes Marja

Ingrid Reyners zei

Hallo Marja, bedankt voor je reactie, en de aanmelding als DT-lid. Ik laat je binnenkort wat weten hoe we het verder gaan doen. Groetjes, Ingrid.

Ingrid Reyners zei

Hallo Gaby, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

Ingrid Reyners zei

Hallo Wilma, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

Ingrid Reyners zei

Hallo Monique, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

Ingrid Reyners zei

Hallo Sylvia, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

Ingrid Reyners zei

Hallo Marijke, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

Ingrid Reyners zei

Hallo Lia, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

Ingrid Reyners zei

Hallo Bep, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

Ingrid Reyners zei

Hallo Lisbeth, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

Ingrid Reyners zei

Hallo Marja, ik heb mijn plannen wbt het DT-team rond, zou jij contact met me op willen nemen via ingrid.scrafrutsels@ziggo.nl. Ik ben al begonnen met jullie mail op te zoeken, maar ik kom bij verschillende mensen niet echt veel verder dan het blog, en is de mail naam niet te vinden, dan maar even zo. Ik communiceer dan voortaan via de mail of Facebook met jullie. Tot snel, hartelijke groet Ingrid.

!neke zei

Ok.Volger geworden en ga je nu op mijn blog zetten in de sidecar !
Leuk dat jullie hiermee door gaan . Succes!
Groeten !neke

Lisbeth zei

pc doet raar hier eventjes mijn mail adres
lisbeth.vandenheuvel@gmail.com
grtjs Lisbeth

Willeke zei

Hoi hoi,
ik heb interesse om mee te doen in het DT team, hoor graag van jullie,
groetjes van Willeke
http://lotusbloempjescreablog.blogspot.nl/

Janine zei

Hoi,
Ik lees dat je de plannen van het design team al rond hebt. Ik had graag mee willen doen, maar ik zou ook wel eens gastdesigner willen zijn.
Groetjes, Janine
niennie_7@hotmail.com

Karla zei

Heel veel succes Ingrid.
Het lijkt mij ook heel leuk om mee te doen in je DT-team
of een keertje gastdesigner te zijn, als je nog iemand nodig hebt dan hoor ik het graag.

Groetjes Karla

Epie zei

Lees hier een berichtje van je Ingrid , wil best DT lid worden , leuk maar dat wist je al .Veel succes hier hoor !!
Ben al volger geworden en bezig met de kaart v januari .

Anja zei

Ook ik ben volger van je nieuwe blog geworden. Ik hoop dat ik volgend jaar ook een aantal keren mee zal kunnen doen aan je challenge. Met een drukke baan en allerlei nevenactiviteiten kan dat nog wel eens een leuke uitdaging worden ;-)
Maar de eerste stap is gezet. Heel veel plezier met je blog en ik hoop dat je een geweldig DT team om je heen krijgt!!

Creatieve groetjes, Anja

Yvonne zei

Ik was al volger hier, maar me nog niet aangemeld zag ik net.
Ik ga ook weer gezellig meedoen.
Afgelopen jaar heb ik het niet vol kunnen houden door ziekte., jammer genoeg. Ik raakte zo achterop dat ik het niet meer in kon halen.
Maar ik begin weer met frisse moed.

Liefs,
Yvonne.